Het Team

Ontmoet ons toegewijde team van ervaren fysiotherapeuten, klaar om u te begeleiden naar herstel en welzijn. Met passie en deskundigheid streven we ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden, zodat u weer volop kunt genieten van een actief en pijnvrij leven. Leer ons kennen en laat ons u helpen bij het bereiken van uw gezondheidsdoelen.

Afspraak maken

Martijn Heidermans

Mijn naam is Martijn Heidemans. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar mensen geholpen met leren trainen, eten en bewegen, van recreatief tot topsport niveau van nationaal tot  internationaal. Mijn doel is mensen te leren over wat écht werkt omtrent blessuremanagement, progressieve programmering en biomechanica. Mijn verhaal begon in 2017 waarin ik begon als Personal Trainer. In 2022 heb ik dit ingeruild voor Online Fitness/Powerlift Coach en Fysiotherapeut. Na een jaar afgestudeerd te zijn, ben ik een eigen praktijk begonnen voor de fanatieke krachtsporters. Inmiddels werk ik samen met veel topsport powerlifters en geef ik lezingen over blessuremanagement.
Naast werken ben ik zelf ook fanatiek powerlifter op Nederlands niveau. In mijn jongere jaren als atleet ontbrak mij veel kennis over blessuremanagement. Iets waar ik helaas vrij veel mee te maken kreeg. Echter vond ik het moeilijk de juiste hulp hierbij te vinden.

Vaak kreeg ik het advies “doe maar rustiger aan”, of  “je moet minder zwaar trainen”.

Maar wat nou als dit de essentie van mijn sport is en ik juist gemotiveerd ben wél iets te doen? Ik zocht iemand met een fysiotherapeutische achtergrond en de topsport ervaring. In mijn ogen ontbrak er destijds een echte specialist en daarom ben ik zelf op onderzoek gegaan. Ik ben Fysiotherapie gaan studeren en heb dit gecombineerd met de jarenlange ervaring als Trainer/Coach.
Nu ben zijn we jaren verder en help ik atleten en sporters hun droomfysiek en beste prestatie ooit waar te maken. Zonder het advies te geven: “je moet minder zwaar trainen”. Ik stond waar jij nu staat. Maar nu is er wel iemand die je kan helpen.

teamlid Martijn
teamlid: Xander

Xander Bijsterveld

Ik ben Xander Bijsterveld en sinds 2023 lid van team Invincible. Inmiddels ben ik alweer 5 jaar aan het werk als fysiotherapeut. Dagelijks probeer ik mensen te helpen om pijnvrij te bewegen en het maximale uit hun sport en ambities te halen. Daarbij streef ik altijd naar zelfredzaamheid, geen eindeloze behandelingen maar een strak plan om samen zo snel mogelijk jouw doelen te behalen. Hierin bespreken we wat ik voor je kan doen, maar nog belangrijker: wat jij er zelf aan kan doen en hoe je kan voorkomen dat je deze blessure nog een keer gaat krijgen.

Zelf heb ik een grote affiniteit met hardlopen (o.a. ultramarathons) en krachtsport, het liefst in combinatie.

Daarnaast heb ik veel ervaring als fysiotherapeut bij voetbalclubs, zo heb ik bijvoorbeeld een jaar lang de jeugd van SC Cambuur ondersteund maar ben ik nu liever in de sportschool te vinden of met hardloopschoenen aan. Maar ook voor langeafstand wandelingen kan je me makkelijk enthousiasmeren, zeker wanneer dit gepaard gaat met een bezoek aan de bergen.

Te vaak krijg ik van patiënten te horen dat hun eerder ontvangen advies is geweest om maar “even” te stoppen met sporten. Zelf ben ik van mening dat we bijna altijd dingen kunnen vinden die je nog wel kan doen! Sporten is immers voor de meesten van ons van groot belang voor zowel lichaam als geest.

Janneke Roeterink

Mijn naam is Janneke Roeterink Ik ben een gedreven fysiotherapeut met een combinatie van ervaring in zowel volleybal, voetbal en krachtsport. Gedurende 14 jaar heb ik intensief de volleybalsport beoefend en gaf ik training aan jeugdspeelsters.
Echter, ben ik een paar jaar geleden gestopt met volleybal toen krachtsport mijn interesse wekte. Zes dagen per week ben ik te vinden in de sportschool, gericht op streetlifting, een discipline binnen de krachttraining. Met een passie voor uitdaging en continue zelfontwikkeling, werk ik momenteel toe naar een wedstrijd in deze sport.

Als fanatiek sporter begrijp ik de frustratie van blessures goed. Veel fysio’s zullen het standaardadvies geven om om rust te nemen. Als fysiotherapeut benader ik blessures met een actieve en persoonlijke insteek, waarbij het advies en de behandeling aansluiten bij de individuele behoeften van de patiënt binnen zijn/haar sport in plaats van alleen rust te nemen.

Ik investeer dezelfde toewijding in mijn werk als fysiotherapeut als die ik als sporter in mezelf steek, met als doel jou zo effectief mogelijk bij te staan.

Bij mij kan je terecht als balsporter, streetlifter en krachtsporter, maar ook voor onderrug en nekklachten. Verwacht volledige commitment in jouw traject met een uiterst persoonlijke aanpak.
Samen als team Invincible wordt er gekeken naar de uitdagingen waar jij als sporter tegenaan loopt, om van jouw “klacht een kracht” te maken.

Janneke Roeterink
Een overzicht

Behandelingen

De snelst groeiende fysio praktijk in hartje Groningen. Hier staat ons enthousiaste team van ervaren fysiotherapeuten met open armen voor je klaar om jouw prestaties en gezondheid te verbeteren.

Specialiteiten

Invincible in Groningen: geen standaard fysiotherapie

Pijnvrij trainen

Maak van je klacht een kracht

Wacht niet langer om van je klacht een kracht te maken. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je helpen om weer pijnvrij te trainen en actief te zijn.

Via contact kun je al onze gegevens vinden of gebruik ons online afspraakplannen om direct inzage te krijgen in onze agenda.

Kies voor de zorg en expertise van Invincible Fysiotherapie – jouw sportprestatie staat bij ons op de eerste plaats.

Gratis kennismaking Over Invincible Fysio

350+

Clienten geholpen

3

Fysio therapeuten

20+

jaar ervaring
Laura Jansen
Laura Jansen
Ik ben bij Martijn gekomen voor adductorklachten waar later ook polsklachten bij kwamen (ontstaan door weightliften). Hij heeft gelijk een goed behandelplan opgesteld waardoor ik ondertussen ook door kon trainen en de klachten over tijd verdwenen zijn. Heel blij mee!
mmaurice2
mmaurice2
Very friendly, pleasant experience. Proper time and care given with solid explanations. Definitely recommend!
Juul Hendriks
Juul Hendriks
Bieden fijne en professionele hulp
S.Q. Heijnen
S.Q. Heijnen
De beste powerlifting fysio van Nederland, heldere communicatie, duidelijke actionable steps en maakt het niet ingewikkelder dan het moet zijn
Marije Ottens
Marije Ottens
3 behandelingen bij Martijn gehad. Pijnklachten in elleboog, wat na wat uitvragen en onderzoek weg kwam uit de schouder. We hebben wat oefeningen doorgenomen waarbij ik veel bruikbare tips heb gekregen om de oefening beter te kunnen doen met minder druk op de schouder en er is 2x dry Needle in de schouder gedaan. Nu ben ik bijna klachtenvrij. Erg fijn dat Martijn veel weet over fysio en combi krachttraining. Zo kan er gericht gekeken worden naar waar het probleem wegkomt en krijg je handvatten om het te voorkomen in de toekomst
Lennart de Vries
Lennart de Vries
In verband met een zeurende schouderblessure aangeklopt bij Martijn. Met zijn praktische tips en oefeningen, om zelf in de sportschool te doen, is mijn schouder vrij snel weer pijnloos geworden. Ook weet ik beter waar ik op moet letten om in de toekomst problemen te voorkomen.
Daniek Wels
Daniek Wels
Eerder al bij Martijn super goed geholpen met een schouderprobleem. Nu had ik een probleem met mn kniepees. Samen met Xander aan de slag gegaan om deze weer sterker te maken. Hij stelde veel vragen en keek mee tijdens de trainingen. Dankzij de goede behandelingen voor het eerst in tijden weer pijnvrij een wedstrijd kunnen uitspelen.
Margriet
Margriet
Peesblessure knie - 2 behandelingen - Professioneel en persoonlijk! In januari kreeg ik steeds meer last van mijn knie tijdens het trainen (krachttraining) en ook een aantal dagelijkse activiteiten. Op aanraden maakte ik een afspraak bij Fysiotherapie Invincible, waar ik snel terecht kon bij Janneke. Na veel vragen, bewegingen en (kracht)oefeningen in de sportschool, concludeerde Janneke dat het om overbelasting van de pees ging. Ik kreeg 3 oefeningen mee die ik ipv mijn reguliere beentraining 2-3 keer in de week mocht gaan doen gedurende 2 weken. Daarna kwam ik terug voor een tweede behandeling en heeft Janneke me geholpen met het opstellen van een gepersonaliseerd trainingsschema waardoor ik ondanks de langdurende blessure mijn krachttraining weer kan opbouwen. Inmiddels gaat het een stuk beter. Ik kan Fysiotherapie Invincible zeker aanraden!
Jens Westra
Jens Westra
Martijn heeft me uitstekend geholpen met een hardnekkige blessure aan mijn psoas. Door gerichte oefeningen en techniek aanpassingen in mijn squat, heeft hij mijn probleem effectief verholpen. Zijn expertise/kennis als krachtsportfysio is onmiskenbaar en hij behoort tot 1 van de weinigen in het noorden die deze kundigheid bezitten. Daarnaast begeleidt Martijn me ook bij mijn rotator cuff blessure, waarvan de vooruitgang volgens plan verloopt. Ik ben zeer tevreden met zijn professionele aanpak en beveel hem ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar deskundige (krachtsport) fysiotherapeut.