Het Team

Ontmoet ons toegewijde team van ervaren fysiotherapeuten, klaar om u te begeleiden naar herstel en welzijn. Met passie en deskundigheid streven we ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden, zodat u weer volop kunt genieten van een actief en pijnvrij leven. Leer ons kennen en laat ons u helpen bij het bereiken van uw gezondheidsdoelen.

Mijn naam is Martijn Heidemans. Inmiddels heb ik 500+ mensen geholpen met leren trainen, eten en bewegen, van recreatief tot topsport niveau. Mijn doel is zo veel mogelijk mensen te leren over blessuremanagement, progressieve programmering en biomechanica. Mijn verhaal begon in 2017 waarin ik begon als Personal Trainer. In 2022 heb ik dit ingeruild voor Online Fitness/Powerlift Coach en Fysiotherapeut. Na een jaar afgestudeerd te zijn, ben ik een eigen praktijk begonnen voor de fanatieke krachtsporters. Inmiddels werk ik samen met veel topsport powerlifters en geef ik lezingen over blessuremanagement.
Naast werken ben ik zelf ook fanatiek powerlifter op Nederlands niveau. In mijn jongere jaren als atleet ontbrak mij veel kennis over blessuremanagement. Iets waar ik helaas vrij veel mee te maken kreeg. Echter vond ik het moeilijk de juiste hulp hierbij te vinden.

Vaak kreeg ik het advies “doe maar rustiger aan”, of  “je moet minder zwaar trainen”.

Maar wat nou als dit de essentie van mijn sport is en ik juist gemotiveerd ben wél iets te doen? Ik zocht iemand met een fysiotherapeutische achtergrond en de topsport ervaring. In mijn ogen ontbrak er destijds een echte specialist en daarom ben ik zelf op onderzoek gegaan. Ik ben Fysiotherapie gaan studeren en heb dit gecombineerd met de jarenlange ervaring als Trainer/Coach.
Nu ben zijn we jaren verder en help ik atleten en sporters hun droomfysiek en beste prestatie ooit waar te maken. Zonder het advies te geven: “je moet minder zwaar trainen”. Ik stond waar jij nu staat. Maar nu is er wel iemand die je kan helpen.

teamlid Martijn
teamlid: Xander

Ik ben Xander Bijsterveld en sinds 2023 lid van team Invincible. Inmiddels ben ik alweer 5 jaar aan het werk als fysiotherapeut. Dagelijks probeer ik mensen te helpen om pijnvrij te bewegen en het maximale uit hun sport en ambities te halen. Daarbij streef ik altijd naar zelfredzaamheid, geen eindeloze behandelingen maar een strak plan om samen zo snel mogelijk jouw doelen te behalen. Hierin bespreken we wat ik voor je kan doen, maar nog belangrijker: wat jij er zelf aan kan doen en hoe je kan voorkomen dat je deze blessure nog een keer gaat krijgen.

Zelf heb ik een grote affiniteit met hardlopen (o.a. ultramarathons) en krachtsport, het liefst in combinatie.

Daarnaast heb ik veel ervaring als fysiotherapeut bij voetbalclubs, zo heb ik bijvoorbeeld een jaar lang de jeugd van SC Cambuur ondersteund maar ben ik nu liever in de sportschool te vinden of met hardloopschoenen aan. Maar ook voor langeafstand wandelingen kan je me makkelijk enthousiasmeren, zeker wanneer dit gepaard gaat met een bezoek aan de bergen.

Te vaak krijg ik van patiënten te horen dat hun eerder ontvangen advies is geweest om maar “even” te stoppen met sporten. Zelf ben ik van mening dat we bijna altijd dingen kunnen vinden die je nog wel kan doen! Sporten is immers voor de meesten van ons van groot belang voor zowel lichaam als geest.