Online Fysiotherapie

Woon je verder weg, maar wil je wel met onze specialisten samenwerken?
Dat kan! Doormiddel van Online Fysiotherapie helpen wij jou van je klachten af op afstand.

Aanmelden

Waarom online fysiotherapie

Waarom zou je kiezen voor online fysiotherapie? Geen gedoe met reistijd en het plannen van afspraken; je kunt gewoon een sessie boeken op een moment dat jou uitkomt. Daarnaast maken we gebruik van video calls en beeldmateriaal, zodat je op afstand toch persoonlijk contact hebt en we jouw bewegingen kunnen analyseren.

fysiotherapeut helpt cliënt met hardlopen

Online consult

Tijdens het consult evalueren wij het probleem en kunnen we adviezen geven om zelf grip op je klachten te krijgen. Dat doen we door middel van aanpassingen in gedrag en het meegeven van oefeningen om mobiliteit of kracht te verbeteren.

Daarnaast kunnen wij je educatie geven over de aandoening en je mogelijk geruststellen. Het inboeken van online fysiotherapie kun je op dezelfde manier doen als bij een reguliere behandeling.

Op de afgesproken tijd ontvang je een link in jouw mail met uitnodiging voor het online fysiotherapie consult. Vink dit dan wel aan bij de aanvraag, en de rest wijst zich vanzelf.

 

Kosten

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan wordt deze online behandeling gewoon vergoedt door jouw zorgverzekeraar.

Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt, dan moet je zelf de behandeling betalen. De prijzen vind je op onze tarievenlijst. Een online fysiotherapie consult is qua prijs hetzelfde als één fysiobehandeling. Een eerste consult duurt ongeveer 60 minuten.

Dus, als je wat verder weg woont maar toch wilt profiteren van hoogwaardige zorg van onze specialisten, overweeg dan zeker online fysiotherapie. Het is de moderne oplossing om aan je gezondheid te werken, zonder gedoe en met alle voordelen van thuis zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Online Fysiotherapie?

Bij het aanmaken van een afspraak vink je “videoconsult” aan. In de bevestiging mail vind je een link naar de online meeting. Deze zal open komen te staan op de dag van het consult.

Google Chrome wordt het beste ondersteund.

Onze ervaren fysiotherapeuten hebben veel ervaring met online coaching / begeleiding. In het eerste consult nemen wij een uitgebreide anamnese met je door. Van daaruit proberen wij de situatie zo goed mogelijk in te schatten. Vaak is dit voldoende om een behandelplan op te stellen. Eventueel laten wij je oefeningen uitvoeren of we vragen je eigen beeldmateriaal op te sturen waarvandaan wij een conclusie trekken.

Ja. Nadat we enkele online consulten hebben gehad en het blijkt dat je meer baadt hebt bij een fysiek consult, nodigen we je graag uit om langs te komen in onze praktijk.

Voor een online fysiotherapie consult geldt dezelfde declaratiecode als die van een algemene fysiotherapie consult. Als jij aanvullend verzekerd bent met fysiotherapie behandelingen, kunnen wij daar gebruik van maken. Wij zijn met alle zorgverzekeraars verbonden.

Persoonlijk plan

Vrijblijvend advies

Doormiddel van Online Fysiotherapie helpen wij jou van je klachten af op afstand.

Afspraak maken
Een overzicht

Behandelingen

De snelst groeiende fysio praktijk in hartje Groningen. Hier staat ons enthousiaste team van ervaren fysiotherapeuten met open armen voor je klaar om jouw prestaties en gezondheid te verbeteren.

Specialiteiten

Invincible in Groningen: geen standaard fysiotherapie

Pijnvrij trainen

Maak van je klacht een kracht

Wacht niet langer om van je klacht een kracht te maken. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je helpen om weer pijnvrij te trainen en actief te zijn.

Via contact kun je al onze gegevens vinden of gebruik ons online afspraakplannen om direct inzage te krijgen in onze agenda.

Kies voor de zorg en expertise van Invincible Fysiotherapie – jouw sportprestatie staat bij ons op de eerste plaats.

Gratis kennismaking Over Invincible Fysio

350+

Clienten geholpen

3

Fysio therapeuten

20+

jaar ervaring
Laura Jansen
Laura Jansen
Ik ben bij Martijn gekomen voor adductorklachten waar later ook polsklachten bij kwamen (ontstaan door weightliften). Hij heeft gelijk een goed behandelplan opgesteld waardoor ik ondertussen ook door kon trainen en de klachten over tijd verdwenen zijn. Heel blij mee!
mmaurice2
mmaurice2
Very friendly, pleasant experience. Proper time and care given with solid explanations. Definitely recommend!
Juul Hendriks
Juul Hendriks
Bieden fijne en professionele hulp
S.Q. Heijnen
S.Q. Heijnen
De beste powerlifting fysio van Nederland, heldere communicatie, duidelijke actionable steps en maakt het niet ingewikkelder dan het moet zijn
Marije Ottens
Marije Ottens
3 behandelingen bij Martijn gehad. Pijnklachten in elleboog, wat na wat uitvragen en onderzoek weg kwam uit de schouder. We hebben wat oefeningen doorgenomen waarbij ik veel bruikbare tips heb gekregen om de oefening beter te kunnen doen met minder druk op de schouder en er is 2x dry Needle in de schouder gedaan. Nu ben ik bijna klachtenvrij. Erg fijn dat Martijn veel weet over fysio en combi krachttraining. Zo kan er gericht gekeken worden naar waar het probleem wegkomt en krijg je handvatten om het te voorkomen in de toekomst
Lennart de Vries
Lennart de Vries
In verband met een zeurende schouderblessure aangeklopt bij Martijn. Met zijn praktische tips en oefeningen, om zelf in de sportschool te doen, is mijn schouder vrij snel weer pijnloos geworden. Ook weet ik beter waar ik op moet letten om in de toekomst problemen te voorkomen.
Daniek Wels
Daniek Wels
Eerder al bij Martijn super goed geholpen met een schouderprobleem. Nu had ik een probleem met mn kniepees. Samen met Xander aan de slag gegaan om deze weer sterker te maken. Hij stelde veel vragen en keek mee tijdens de trainingen. Dankzij de goede behandelingen voor het eerst in tijden weer pijnvrij een wedstrijd kunnen uitspelen.
Margriet
Margriet
Peesblessure knie - 2 behandelingen - Professioneel en persoonlijk! In januari kreeg ik steeds meer last van mijn knie tijdens het trainen (krachttraining) en ook een aantal dagelijkse activiteiten. Op aanraden maakte ik een afspraak bij Fysiotherapie Invincible, waar ik snel terecht kon bij Janneke. Na veel vragen, bewegingen en (kracht)oefeningen in de sportschool, concludeerde Janneke dat het om overbelasting van de pees ging. Ik kreeg 3 oefeningen mee die ik ipv mijn reguliere beentraining 2-3 keer in de week mocht gaan doen gedurende 2 weken. Daarna kwam ik terug voor een tweede behandeling en heeft Janneke me geholpen met het opstellen van een gepersonaliseerd trainingsschema waardoor ik ondanks de langdurende blessure mijn krachttraining weer kan opbouwen. Inmiddels gaat het een stuk beter. Ik kan Fysiotherapie Invincible zeker aanraden!
Jens Westra
Jens Westra
Martijn heeft me uitstekend geholpen met een hardnekkige blessure aan mijn psoas. Door gerichte oefeningen en techniek aanpassingen in mijn squat, heeft hij mijn probleem effectief verholpen. Zijn expertise/kennis als krachtsportfysio is onmiskenbaar en hij behoort tot 1 van de weinigen in het noorden die deze kundigheid bezitten. Daarnaast begeleidt Martijn me ook bij mijn rotator cuff blessure, waarvan de vooruitgang volgens plan verloopt. Ik ben zeer tevreden met zijn professionele aanpak en beveel hem ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar deskundige (krachtsport) fysiotherapeut.
Over ons

Ontmoet ons team!

Ontmoet ons toegewijde team van ervaren fysiotherapeuten, klaar om u te begeleiden naar herstel en welzijn. Met passie en deskundigheid streven we ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden, zodat u weer volop kunt genieten van een actief en pijnvrij leven. Leer ons kennen en laat ons u helpen bij het bereiken van uw gezondheidsdoelen.

Meer informatie
teamlid Martijn

Martijn

Fysiotherapeut

teamlid: Xander

Xander

Fysiotherapeut

Janneke Roeterink

Janneke

Fysiotherapeut